'; ZlideOn -elendighet – og nytt perspektiv.. | Vis vei du og
Engasjert mamma til jente på sju. Jeg driver i selskapet bokashinorge som jeg eier sammen med mann og venninne. Jeg henter energi i dans og bevegelse
Min utfordring
Få reparert et utvalg klær, sko, sekker, soveposer

Etter to uker med ZlideOn liggende, fikk jeg endelig sjekket om det funket. Først veldig glad for at jeg hadde klart å finne riktig ZlideOn. Så veldig skuffet for at glidelåsen ikke hang sammen. «Ah nå MÅ jeg jo kontakte kundeservice for å ta fullt ansvar her – istedenfor å pakke vekk hele greia og dømme konseptet nord og ned» Men jeg Vil ikke sitte med PC med dette utenfor arbeidstid – istedenfor å lese for jenta mi. Neste tanke: Vi trenger glidelåsreparatører. Noen som kan bli eksperter på ZlideOn. Vel, så jeg pitchet ideen til NOR. Kanskje kan det bli et nytt forretningskonsept for dem?