'; Vit.C fra fryseren | Vis vei du og
Fra Nederland, emigrerte for 20 år siden for å ha naturen tettere innpå meg. Er i fritiden min engasjert i flere miljørelaterte prosjekter og spesielt opptatt av sneiper/snus. Har bakgrunn i pedagogikk og bibliotek- og informasjonsvitenskap.
Min utfordring
Å få tømt kjøleskapet før jeg handler ny mat.

Da fikk jeg gjort det samme med en blanding av juicen fra ferske sitroner, grapefrukt og raspet fersk gurkemeierot og ingefær. Jeg liker både smaken av denne blandingen som en leskedrikk, men jeg bruker det også som små porsjoner til grønne smoothies. Så tilsetter jeg litt pepper, for det inneholder piperin, som visst hjelper kroppen å ta opp virkestoffet i gurkemeie (kurkumin). En av mine søsken har studert ernæring, og så vurderer jeg hva jeg selv tilpasser i min hverdag 🙂 På denne måten unngår jeg at sitronene blir dårlige og må kastes. Selvfølgelig kan man gjøre det samme med andre matvarer, som ferske krydder til varme matretter.