'; Velkommen alle deltagere! | Vis vei du og
Vi i cCHANGE jobber for å skape endringsagenter i møte med klima- og miljøutfordringene. Vi tror folk er den viktigste løsningen, fordi folk kan skape endring der de er. Du betyr mer enn du tror i \"the decade that matters\"!
Min utfordring
Å bidra med nye perspektiver og veiledning til deltagerne.

Velkommen til cCHALLENGE! Vi er så glade for at du har lyst til å lære mer om deg selv, om endring og om løsninger på klima- og miljøutfordringene. Vi oppfordrer deg til å bruke de neste 30 dagene på å observere, reflektere, utforske og snakke med andre om ditt endringsprosjekt. Bruk denne plattformen til å dele dine tanker og refleksjoner, bilder og historier, til å få med deg hva de andre opplever og få inspirasjon, ny kunnskap og nye perspektiver på klima, miljø og endring.

 

Vi kommer til å jobbe masse med sammenhengen mellom individuell endring og samfunnsendring. Ikke minst hvordan samfunnsendring kan skje raskere enn vi kanskje tror.

 

Vi inviterer deg til å bli kjent de forskjellige sidene av endring. Du vil få ny innsikt og erfaring med å endre noe i eget liv, samtidig som vi går dypere i å forstå sammenhenger og egen påvirkningskraft.

 

Den første uken handler om å legge til rette for å klare å gjennomføre utfordringen, og å bli kjent med egne vaner. Vi gleder oss til å lese om erfaringene og refleksjonene dine her på denne plattformen de neste 30 dagene.

 

Hvis du lurer på noe, enten det er tekniske problemer, praktiske utfordringer eller spørsmål om klima og endring, ta kontakt med [email protected]

 

Masse lykke til med de første dagene!