'; Tanker/følelser bak min kaste-mat-atferd | Vis vei du og
Fra Nederland, emigrerte for 20 år siden for å ha naturen tettere innpå meg. Er i fritiden min engasjert i flere miljørelaterte prosjekter og spesielt opptatt av sneiper/snus. Har bakgrunn i pedagogikk og bibliotek- og informasjonsvitenskap.
Min utfordring
Å få tømt kjøleskapet før jeg handler ny mat.

Interessant. Jeg hadde uønsket atferd ved at jeg ville kaste disse to stangselleri-restene. Fordi de hadde blitt visne, litt brune ytterst, og mindre grønnfarge. Men nå pga dette prosjektet tenke jeg å ta i bruk et råd jeg hadde hørt tidligere: Å sette dem i litt vann i kjøleskapet. Så jeg tok av det brune og fulgte opp rådet, skjæret opp, stekte det litt og blandet den i suppen jeg skulle ha til middag. Helt ok, absolutt ingen grunn til å kaste! Men hva tenker og føler jeg når jeg står med det i hendene på vei til å kaste det? Det skal jeg jammen prøve å sette ord på!