'; Små fremskritt på flere fronter | Vis vei du og
Engasjert mamma til jente på sju. Jeg driver i selskapet bokashinorge som jeg eier sammen med mann og venninne. Jeg henter energi i dans og bevegelse
Min utfordring
Få reparert et utvalg klær, sko, sekker, soveposer

I dag har jeg levert inn sekken min til reparasjon hos Bergans. Hun bak kassen var veldig proff og hyggelig og sa ingenting til at den var møkkaskitten eller at det skulle repareres tre steder! (Andreas mannen min forsøkte å levere en jakke til Norrøna her om dagen og fikk beskjed om at han måtte vaske den først) 

Reparasjonene sekken trenger var trolig noe den lokale syeren ikke kunne få til så det vil ta 1-2 uker før de sender meg en sms om at den er klar. Aner ikke hva det vil koste men blir ikke overrasket om det vil komme på nivå med det jeg betalte for sekken. Anyway – dette må testes!

Prosjekt glidelåser: Fikk hjelp av mann og barn til å finne frem skyvelær og måle glidelåsen for å kunne velge riktig ZlideOn. Har nå bestilt ZlideOn for en sovepose. Jeg er rimelig sikker på at det er glideren som er problemet etterstudier og reparasjonsforsøk i går.

Egenreparasjon av klær: Fikk sydd igjen et hull i buksa til jenta mi. Det tar litt tid når jeg skal dra opp symaskinen, tre tråd – og sømmen bare blir rar. Det gikk tilslutt. Hun kommer til å bruke den, men det spørs om noen har lyst til å arve den 😉 Gleder meg stort over å teste NOR!