'; Så var det selve haugen… | Vis vei du og
En grafisk designer og illustratør som sitter på Nesoddparken sammen med 60 likesinnede fargeklatter. Er også redaktør for Korbladet og prøver å få til skolmat av matsvinn. Elsker jo egentlig å sy, men 20 år gikk fort gitt!
Min utfordring
Reparere klær. Stappfull boks med ukjent innhold og støvete symaskin skal luftes

Dag tre og det står still. Jeg har i det minste tatt dette bildet, det er en start. Etter å ha lokalisert symaskinen så var det å finne ut HVA som skal sys. Jeg har en boks med «Kanskje noen gang»-klær, enten ødelagde favorittklær jeg tenkt å rappe mønstret på noen gang, nye klær med litt feil fasong som jeg tenkt justere noen gang, samt ødelagte glidlås i diverse barnetøy som knoddarna sikkert vokst ut nå.

Jeg liker ikke å kaste klær, og har ikke helt tillit til at det jeg putter i Fretex-boksene virkelig blir brukt: Har hørt att alt tøy gjenvinnes, men er dette virkelig sant?