'; Noe om oppfattelse av tid | Vis vei du og
En grafisk designer og illustratør som sitter på Nesoddparken sammen med 60 likesinnede fargeklatter. Er også redaktør for Korbladet og prøver å få til skolmat av matsvinn. Elsker jo egentlig å sy, men 20 år gikk fort gitt!
Min utfordring
Reparere klær. Stappfull boks med ukjent innhold og støvete symaskin skal luftes

Noe dette prosjektet belyst godt, er hvorfor det er så vanskelig å gå ned i vekt. Det å endre noe i fire uker hørtes ganske enkelt ut, men det viste seg å være seigt allerede etter en uke. Energien som ligger i å ta tak i noe med full oppmerksomhet er noe helt annet en å legge om til nye rutiner. Alltså: Hvis jeg skal klare å endre noe som helst så er det først uke 3 og 4 som virkelig teller, når det begynner å bli kjedelig. Det å ha forventning fra dere om å legge ut bilder her har vært en god hjelp for å ikke «glemme» det jeg lovet meg selv. Jeg tror at små hull i klærne oftere vil bli reparert også fremover, og terskelen for å «bare gjøre det» har blitt lavere nå som jeg har sysakene fremme i lyset. Kleshaugen som jeg håpet skulle være borte har i det minste blitt kraftig redusert. Alt i alt: Interessant reise, og gøy å følge med dere alle.