'; Meditasjon med nål | Vis vei du og
En grafisk designer og illustratør som sitter på Nesoddparken sammen med 60 likesinnede fargeklatter. Er også redaktør for Korbladet og prøver å få til skolmat av matsvinn. Elsker jo egentlig å sy, men 20 år gikk fort gitt!
Min utfordring
Reparere klær. Stappfull boks med ukjent innhold og støvete symaskin skal luftes

Farmor satt trygt og konsentrert og lappet sokker og klær ved peisen på kveldene når jeg var liten. Det var noe fridfullt og fint med det, og jeg innser jo nå at det også var en fantastisk effektiv måte å bruke tiden på. Pause? Frem med tøykurven. Hadde vi noen huller i klærne ble de ikke gamle hvis vi gikk inn døren hos henne. Følte meg litt som farmor i kveld når jeg fannt min krok og håndsydde tre plagg. Så deilig å la tankene får gå i sakte tempo, og å få en skjermfri tyst alenestund.