'; Kampen med glidelåsene har startet | Vis vei du og
Engasjert mamma til jente på sju. Jeg driver i selskapet bokashinorge som jeg eier sammen med mann og venninne. Jeg henter energi i dans og bevegelse
Min utfordring
Få reparert et utvalg klær, sko, sekker, soveposer

Det startet med at jeg skulle finne et sted jeg skulle ta med noen av mine ødelagte glidelåser når jeg skal til byen i morgen. Jeg tenkte blant annet å ta med en sovepose. Har hørt tips om at Mr Minit reparerer glidelåser.

 Ved første google-søk kom jeg over ZlideOn. Sjekk videoklippet. Det ser jo genialt ut! Men så var det jo litt av hvert å finne ut; Egnet mine glidelåsproblemer seg til reparasjon med ZlideOn. Hvordan skulle jeg finnen riktig størrelse og type? Jeg kastet meg over sovepose-prosjektet og fant ut at kanskje jeg kunne fikse selv? Vel, jeg har lært en hel del om glidelåser og vet noe om hva jeg kan PRØVE å fikse selv med hvilke redskaper og hvordan og når det er et poeng å kjøpe ZlideOn…. Jeg har også lært at det finnes glidelåsmerker og at YKK merket til de 4 glidelåsene jeg jobbet med i dag. Av 4 glidelåser er alle fortsatt like ødelagte. Avsluttet med å legge igjen spørsmål hos Mr Minit: «Fikser dere glidelåser?» To be continued…