'; Finner du symaskinen? | Vis vei du og
En grafisk designer og illustratør som sitter på Nesoddparken sammen med 60 likesinnede fargeklatter. Er også redaktør for Korbladet og prøver å få til skolmat av matsvinn. Elsker jo egentlig å sy, men 20 år gikk fort gitt!
Min utfordring
Reparere klær. Stappfull boks med ukjent innhold og støvete symaskin skal luftes

Dette er litt flaut. Mine kunstnerkollegaer på Nesoddparken pleier å mobbe meg litt fordi jeg er så ryddig og strukturert, Post-It-dronning, går på BI å greier. Dette bildet viser en annen side som dessverre er like reel: ROTRUMMET. Langt inne der et sted kanskje du finner min symaskin? Da har du klart noe jeg ikke klart siden jeg flyttet til Nesodden 2013. Alltså: Jeg har tatt utfordringen med å reparere klær. Steg ett er å lokalisere symaskinen. Da tror jeg vi kaller det en dag.