'; En hel uke! | Vis vei du og
Vi i cCHANGE jobber for å skape endringsagenter i møte med klima- og miljøutfordringene. Vi tror folk er den viktigste løsningen, fordi folk kan skape endring der de er. Du betyr mer enn du tror i \"the decade that matters\"!
Min utfordring
Å bidra med nye perspektiver og veiledning til deltagerne.

Syns du det er tungt å komme i gang med mer bærekraftige vaner? Det er ikke så rart! I hverdagen går så utrolig mye på autopilot. Den første uken har deltagerne i Vis vei du og brukt på å rigge seg til rent praktisk for å gjøre det lettere – og til å legge merke til hva som egentlig har stoppet dem i å gjøre endringen før…

 

For Anna var det trangen til å rydde før hun startet med å sy som har stoppet henne fra å komme i gang. Nå har hun både testet å sy i rotet, og brukt anledningen til å endelig få ryddet i sysakene.

 

Pauline har tatt mot til seg og satt i gang nye samtaler med ansatte på kosmetikkbutikkene – og blitt oppmerksom på egne antagelser om hvilke av produktene hun bruker som faktisk er bærekraftige.

 

Hos Greger og Silje ble prosjekt «shoppestopp» sabotert av en ødelagt motor i ventilasjonsanlegget…

 

Her er det nysgjerrighet, utforsking og prøving og feiling som gjelder! Vi følger spent med på fortsettelsen denne uken.