'; En haug med reparerte klær hos NOR | Vis vei du og
Engasjert mamma til jente på sju. Jeg driver i selskapet bokashinorge som jeg eier sammen med mann og venninne. Jeg henter energi i dans og bevegelse
Min utfordring
Få reparert et utvalg klær, sko, sekker, soveposer

Dessverre har det ikke blitt noe tid til å sette seg ned med PC etter leggetid den siste tiden. Men det har ikke stått helt stille på reparasjonsfronten likevel. Onsdag forrige uke hentet jeg en haug med klær på NOR:  https://www.facebook.com/nornesodden/

Såå hyggelig og så billig! Jeg leverte inn 3 av mine bukser med hull både i rumpa og nederst, en sånn marokkansk bukse-skjørt-ting som viste seg å ha 17 små hull, en utgammal t-skjorte og en barnebukse med hull på kneet. Alt fikset og det skulle hun ha 750 for bare. Hun lot seg overtale til litt mer. – og i går stakk jamen Andreas (mann) innom med en haug av sine klær. SLIK skal vi gjøre det!